Friday, February 5, 2010

I gave you all

Something cute:


All these were drawn on the cintiqs at school:


6 comments:

Jacob said...

Snyggt! :) Vad va det som inte funka? Wave:n säkert! Har du fått nått svar på mailutskicket än btw?

Trevligt lov föresten!

Rasmus said...

Tack! Tror det var nåt i Flash, kommer inte ihåg exakt vad. Svar på vilket mejlutskick? :O Kollade min mejl, men vet inte riktigt vad du menar... hursomhelst så tyckte jag "Spring Inspiration 2010 - projektuppdrag"-mejlet var lite kul. Skulle nästan vilja säga att jag kan hjälpa och sen komma med förslaget "Powerpoint, eller?"

Jacob said...

Jag menade utskicket till reklambyråerna såklart! Jag är inte så sugen på PWA annonsen längre... Regina, du vet från PWA -annonsgruppen, va inne på att hon ville göra den där spring insperation grejjem och skita i PWA. How about that?

Rasmus said...

Jaha, det hade jag nästan glömt! Nej, det har jag inte :/ Reklamgrens var ju typ dom enda som brydde sig, och dom har inte svarat sen jag mejla portfolion. Har du hört nåt mer från dom eller?
Nä, det var ett tag sen man var "sugen" på den nu... att vi skulle göra springgrejen tillsammans eller vad menar du?

Jacob said...

Ny reklam menar du va? Jag har inte heller hört nått... Ne, jag vet inte va jag menade med spring grejjen... Men Regina tyckte nog att vi, som visade intresse för sådana grejjer, skulle göra den tillsammans. Så lät det iaf...


Kollade på Laputa igår föresten! Den är trevlig.

Föresten så funderar jag på att göra en 'stop-motion' -film som flashprojekt. Tror du att det kan bli bra? Blir många pixlar. Föresten man va tvungen att göra det individuellt va?

Rasmus said...

(Det här var ju ett jäkla ställe att föra en konversation på, vaför är du inte inne på msn? T_T)

Ja, Nyreklam ja. Får hoppas att dom återkommer till oss båda nån gång snart då... ah. Ja, kanske det, vi får väl prata med henne. PWA-skiten verkar ju trist iaf.

Den är mycket trevlig! Stop motion kan nog bli skitbra, om man har tid och ORK att göra det noga... :P blir inte mycket skriptande då. Ganska säkert på att det är individuellt.